Βασίλης Μιχαήλ: Η τρυφερή εξομολόγησή του γοητευτικού εφοπλιστή για τη σύζυγό του Χριστίνα Βακάκη!

Μπορεί ο Βασίλης Μιχαήλ να έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σχέση του με την δημοφιλή τραγουδίστρια, Josephine, ωστόσο πλέον ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τη σύζυγό του, Χριστίνα Βακάκη και την λίγων μηνών κορούλα τους. Ο γοητευτικός εφοπλιστής και η κόρη του «Mr Jumbo» μπορεί να γνωρίστηκαν και να ερωτεύτηκαν το Πάσχα του 2014, όμως ενάμισι χρόνο μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, η αγάπη τους κατάφερε να μείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και έτσι λίγα χρόνια μετά συναντήθηκαν ξανά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Omikron και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο Κύπριος εφοπλιστής έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για τη γυναίκα της ζωής του, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης του, η οποία θα πάρει το όνομα Ίρις.

Παρακολουθώντας κάποιος τη ζωή σου θα πίστευε πως τα έχεις όλα, πως δεν σου λείπει τίποτα: νέος, ωραίος, πολύ επιτυχημένος επαγγελματικά, οικονομικά ευκατάστατος, σύζυγος της Χριστίνας Βακάκη, με μία κόρη σχεδόν πέντε μηνών, με πολλά ενδιαφέροντα, ταξίδια, φίλους… Αυτή είναι η αλήθειά σου;

Όλα στη ζωή είναι επιλογές. Και, επειδή είμαι τελειομανής και πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου, μετράω την κάθε μου κίνηση. Είμαι ευτυχισμένος, χωρίς αυτό να με καθησυχάζει – όσο ψηλά και να φτάσεις, τα προβλήματα δεν σταματούν. Τα ξεχνάω, όμως, όλα, μόλις παίρνω στην αγκαλιά μου τις γυναίκες της ζωής μου: τη Χριστίνα και την Ίριδα. Η Χριστίνα έχει μία ήρεμη δύναμη που, σε συνδυασμό με την αφοσίωση και την αγάπη της, με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα για τη ζωή. Είναι η ιδανική σύντροφος και επικοινωνούμε απόλυτα χωρίς να πιέζει ο ένας τον άλλον. Σε ό,τι αφορά δε στο θέμα της μητρότητας, είναι πρότυπο και την θαυμάζω σ’ αυτό.

Τυχερό μωρό η Ίριδα!

Είναι τυχερή, γιατί έχει δύο νέους γονείς, υγιείς και με διάθεση για ζωή. Ήδη ετοιμάζουμε και τη βάφτισή της, γύρω στα τέλη Μαΐου, με νονό τον επίσης Κύπριο επιχειρηματία και πολύ καλό μου φίλο, Γιώργο Θεοδότου και νονά τη Λυδία Οικονόμου.

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, τότε που γεννήθηκε η κόρη σου, η απόλυτη προτεραιότητά σου ήταν η δουλειά σου;

Δημιούργησα τη ζωή μου από το μηδέν. Σίγουρα η δουλειά μου πρωταγωνιστούσε. Εξάλλου, «παιδί» μου είναι κι αυτoί.

Τι πιστεύεις, τελικά, Βασίλη; Τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία;

Οι μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής είναι δωρεάν. Τα χρήματα είναι σίγουρα ένα βοήθημα, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις αγάπη, υγεία, αγκαλιά, φιλίες… Το να φας σε ένα ακριβό εστιατόριο, δεν σημαίνει ότι θα περάσεις καλύτερα απ’ το να φας ένα σουβλάκι στη γειτονιά σου. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους τομείς. Το θέμα είναι να ζεις και να χαίρεσαι! Υπάρχει κόσμος με πολλά χρήματα, πιο πολλά από μένα, που δεν ξέρει να ζήσει, που δεν ξέρει να χαρεί.

Read More

And More