Βασίλης Μιχαήλ – Χριστίνα Βακάκη: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Κύπριος επιχειρηματίας και η κόρη του “Mr Jumbo” Απόστολου Βακάκη απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βακάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη στιγμή που η ίδια μαζί με τον Βασίλη Μιχαήλ και την νεογέννητη κορούλα τους βγαίνουν από το μαιευτήριο. Το ζευγάρι χαμογελά στον φακό, δείχνοντας στα καλύτερά τους.

«Η ζωή μας έχει μόλις αρχίσει. Είσαι μέρος μας. Καλώς όρισες μικρή μας πριγκίπισσα», έγραψε χαρακτηριστικά η όμορφη μανούλα στη λεζάντα που συνόδευε το στιγμιότυπο.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Βασίλης Μιχαήλ έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την Josephine Wendel. Μετά από 2,5 χρόνια σχέσης όμως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, με τον εφοπλιστή να γυρίζει στην παλιά του αγάπη και μέλλουσα μητέρα του παιδιού του. Ο Βασίλης και η Χριστίνα υπήρξαν ζευγάρι από το 2012 και χώρισαν το 2014, ενώ μετά την επανασύνδεσή τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το σίγουρο είναι πώς δυόμισι χρόνια μετά το φρικιαστικό τροχαίο δυστύχημα του Γιώργου Βακάκη, που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, η οικογένεια του “Mr Jumbo” χαμογελά ξανά με την άφιξη του πελαργού.

Read More

And More