Βασίλης Μιχαήλ - Χριστίνα Βακάκη: Στη Μύκονο ο επιχειρηματίας και η κόρη του «Mr Jumbo» μετά τη γέννηση της κόρης τους

Βασίλης Μιχαήλ – Χριστίνα Βακάκη: Στη Μύκονο ο επιχειρηματίας και η κόρη του «Mr Jumbo» μετά τη γέννηση της κόρης τους | tlife.gr

Πριν από περίπου ενάμισι μήνα ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού η κόρη του «Mr Jumbo» έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία τους. Το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του τον περασμένο χρόνο είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ! Οι δυο τους μπορεί να γνωρίστηκαν  και να ερωτεύτηκαν το Πάσχα του 2014, όμως ενάμισι χρόνο μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, η αγάπη τους κατάφερε να μείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και έτσι λίγα χρόνια μετά συναντήθηκαν ξανά.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Κύπριο επιχειρηματία και την κόρη του «Mr Jumbo» κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους σε παραλία της Μυκόνου. Η Χριστίνα Βακάκη έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, καθώς, όπως θα δεις, έχει μια άψογη σιλουέτα. Το μόνο που έχει μείνει και θυμίζει ότι γέννησε στα τέλη του Ιούλη είναι η κοιλίτσα της. Το ζευγάρι απόλαυσε το μπάνιο του μαζί με αγαπημένους φίλους.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more