Βασίλης Νομικός: Συγκλονισμένος από τον θάνατο του πιλότου στην Ανδραβίδα – Τι του έλεγε ο πατέρας του 29χρονου

Η πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Φάντομ στην Ανδραβίδα, το πρωί της Δευτέρας 30/1 συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Ο συγκυβερνήτης υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας εντοπίστηκε νεκρός, ενώ ο Κυβερνήτης Σμηναγός, Ευστάθιος Τσιτλακίδης συνεχίζει να αναζητείται. Τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα.

Ο Βασίλης Νομικός ο οποίος γνώριζε τον 29χρονο πιλότο και τους γονείς του είναι συγκλονισμένος, και με ένα μήνυμά του στο facebook θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

«Ήταν από αυτές τις μαγικές καλοκαιρινές βραδιές στην Άνδρο όταν ο Κώστας μας έλεγε, “όποτε πετάει ο Μάριος έχω ένα βάρος στην καρδιά μου”. Σήμερα όλη η Ελλάδα έχει το ίδιο βάρος. Κώστα μου, Βούλα μου… Δεν έχω λόγια. Είμαι συγκλονισμένος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια…» έγραψε ο Βασίλης Νομικός.

Η ανάρτηση του Βασίλη Νομικού:

Τα τελευταία λόγια του 29χρονου στον πατέρα του

Σοκαρισμένος ο πατέρας του Μάριου – Μιχαήλ δήλωσε στην ΕΡΤ: «Ήρθε χθες το Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι έφυγε. Μας χαιρέτισε κανονικά… «γιατί φεύγεις νωρίς του λέω», «φεύγω, γιατί το πρωί πετάω». Πέταξε και τέλος. Του έλεγα εγώ «κάνε το δικό μου επάγγελμα, θα βρεις έτοιμη δουλειά να δουλέψεις, δεν θα ταλαιπωρηθείς στη ζωή σου». «Όχι πατέρα, μου λέει, θα δηλώσω την Ικάρων πρώτη». Τη δήλωσε πρώτη και πέθανε 29 χρονών… Και καταστραφήκαμε όλοι».

Read More

And More