Βασίλης Πορφυράκης: Μιλά πρώτη φορά για την σχέση του με την Ματίνα Νικολάου!

Ο Βασίλης Πορφυράκης και η Ματίνα Νικολάου είναι ευτυχισμένοι μαζί. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor και η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά τόσο στην εκπομπή “Για την Παρέα” όσο και στην θεατρική παράσταση του παρουσιαστή, είναι ζευγάρι εδώ και καιρό, όμως αποφεύγουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή και να δίνουν το παρών σε κοσμοπολίτικα μέρη. Βέβαια, ο έρωτας, όπως και ο βήχας, δεν κρύβονται!

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Βασίλης Πορφυράκης πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” και δεν θα γινόταν να μην αναφερθεί και στην σύντροφό του. «Η Ματίνα είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ωραίος χαρακτήρας, ανιδιοτελής… Η σχέση πάντα φέρνει μια σταθερότητα, μια βάση, μια ηρεμία και πάνω απ’ όλα φέρνει κι ένα γέμισμα στον συναισθηματικό κόσμο.

Γνωριστήκαμε πολύ νωρίς, πριν αρχίσουν οι εκπομπές… Το καλοκαίρι ήμασταν και οι δύο άνεργοι και λέγαμε τι θα κάνουμε το χειμώνα. Και μου λέει “έρχεται μια εκπομπή, πρωινό με τον Νίκο και δεν ξέρω τι να κάνω”. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και μετά τα social media έφεραν ένα… ζέσταμα» είπε μεταξύ άλλων. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία στη σχέση τους με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα!

Read More

And More