Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Στη Μύκονο γιόρτασαν τα 8 χρόνια γάμου!

Στη Μύκονο όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν περνούν την 8η επέτειο του γάμου τους ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου. Το γνωστό ζευγάρι που παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2011, λίγο μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, γιορτάζει 8 χρόνια γάμου και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Οι δυο τους βρίσκονται στο νησί των ανέμων με τα πέντε παιδιά τους και απολαμβάνουν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές διακοπές. Η πρώην Σταρ Ελλάς, μάλιστα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει την καριέρα της στο modelling και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για την επέτειο του γάμου της: «Ποιος θα μου το έλεγε μετά από 8 χρόνια γάμου πως θα έχουμε φτιάξει μια τόσο μεγάλη οικογένεια».

Το love story του ζευγαριού

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου γνωρίστηκαν στη Μύκονο. Αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος που όμως εξελίχθηκε αλλιώς. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» δήλωσε ο μπασκετμπολίστας. «Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» εξομολογήθηκε.

Το 2009 η Ολυμπία μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο όπου γνωρίστηκαν και τελούν τον πολιτικό τους γάμο το 2010 αφότου γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Θανάσης.

Στις 24 Ιουνίου του 2011 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο Κτήμα Νάσιουτζικ σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ο δεύτερος γιος τους δεν αργεί να έρθει, ενώ το  2013 το ζευγάρι οδεύει για το τρίτο του παιδί το οποίο είναι και πάλι αγόρι και θα ονομαστεί Δημήτρης.

Η Ολυμπία ως full time μαμά απολαμβάνει την εγκυμοσύνη και τις βόλτες με τους γιους της

Το ζευγάρι κάνει διακοπές μαζί με τα δύο του αγόρια και ο Βασίλης δεν αφήνει από τα μάτια του την ετοιμόγεννη σύζυγό του Το ζευγάρι είναι σουπερ ευτυχισμένο με τρία αγόρια όμως κάτι λείπει! Το 2015 βρίσκει την Ολυμπία ξανά έγκυο και αυτή τη φορά ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε… το τρίποντο της ζωής του αφού το τέταρτο παιδί τους είναι κορίτσι, η Αιμιλία του. Ενώ, δυο χρόνια μετά γεννιέται και η δεύτερη κόρη του: η μικρή Αναστασία!

 

 

Read More

And More