Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Το σπίτι τους μετατράπηκε σε ατελιέ ζωγραφικής!

Η ζωή στην καραντίνα με 6 παιδιά στο σπίτι σίγουρα δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη φαίνεται πως η φράση «impossible is nothing» (τίποτα δεν είναι αδύνατο) να βρίσκει το πραγματικό της νόημα. Το ζευγάρι μένει στο σπίτι, όλες αυτές τις μέρες της καραντίνας και προσπαθεί να απασχολεί τα παιδιά με τις πιο δημιουργικές διαδικασίες.

Φυσικά, τα παιχνίδια και οι όμορφες δραστηριότητες εντός του σπιτιού, αλλά και στον κήπο έχουν την τιμητική τους. Τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας δέχονται μάλιστα διδασκαλία εξ αποστάσεως και έτσι μέσα στην ημέρα πρέπει να μελετήσουν και τα μαθήματά τους. Πάντα με την βοήθεια των γονιών του.

Έχοντας μείνει εκτός γηπέδων, μάλιστα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι διαρκώς στο σπίτι και αυτό έχει ενθουσιάσει και όλη την οικογένεια. Ο Βασίλης Σπανούλης προσπαθεί μάλιστα να βοηθά όσο περισσότερο μπορεί την Ολυμπία με τα παιδιά και να απασχολεί κυρίως τα αγόρια της οικογένειας και με αθλητικές δραστηριότητες.

Αυτές τις μέρες, πάντως, η οικογένεια φαίνεται να έχει ξεδιπλώσει το καλλιτεχνικό της ταλέντο και τα παιδιά να έχουν μετατρέψει το σπίτι σε… ατελιέ ζωγραφικής. Περήφανη για τον γιο της μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε στο Instagram Story της την ιδιαίτερη ζωγραφική που έφτιαξε εν μέσω καραντίνας και το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο μικρός γράφοντας στη ζωγραφιά του «μένουμε σπίτι» και υποδηλώνοντας πως το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι!

Δες τις ζωγραφικές δημιουργίες της οικογένειας!

Read More

And More