Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Βραδινή έξοδος με φίλους στη Βουλιαγμένη! [pics,vids]

Μπορεί η ζωή με τα 6 παιδιά στο σπίτι να μην είναι εύκολο πράγμα η Ολυμπία Χοψονίδου όμως φαίνεται πως έχει βρει τις ισορροπίες της και μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη τα καταφέρνει μια χαρά. Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή μπορεί μάλιστα, να είναι full time μαμά, αλλά σίγουρα βρίσκει λίγο χρόνο για να απολαμβάνει ένα ρομαντικό περίπατο με το σύζυγό της και μερικές βραδινές εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Έτσι έγινε και αυτές τις μέρες με την Ολυμπία Χοψονίδου και τον αρχηγό του Ολυμπιακού να απολαμβάνουν το ολόγιομο φεγγάρι με ένα cocktail στο χέρι, πλάι στο κύμα. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz άφησε για λίγο στο σπίτι τα 6 αγγελούδια του και συναντήθηκε με φίλους σε αγαπημένο στέκι στη Βουλιαγμένη. Οι τέσσερις τους απόλαυσαν ένα γευστικό δείπνο και χαλάρωσαν ακούγοντας τους παφλασμούς της θάλασσας και την lounge μουσική, με την Ολυμπία μάλιστα να ανεβάζει στα social media και στο Instagram story της αγαπημένα στιγμιότυπα από τη βραδιά.

 

Το αγαπημένο ζευγάρι συναντήθηκε στα νότια προάστια με τον μπασκετμπολίστα Dusan Vukcevic και την καλλονή σύζυγό του Jade Cicak, μετά από καιρό και διασκέδασαν μαζί ως αργά το βράδυ!

Δες video από την έξοδό τους:

Και οι βόλτες συνεχίζονται!

Read More

And More