Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αυτή είναι η απόλυτη μούσα του! Φωτογραφίες

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αυτή είναι η απόλυτη μούσα του! Φωτογραφίες | tlife.gr
Φέτος στο θέατρο βρίσκεται ανάμεσα σε επτά εντυπωσιακές γυναίκες, όμως η καρδιά του εκτός σκηνής χτυπά μόνο για μία. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που πρωταγωνιστεί στην παράσταση Nine και ενσαρκώνει τον γυναικά σκηνοθέτη που ψάχνει την έμπνευσή του ανάμεσα στις γυναίκες του… αλλά έχει μάτια μόνο για την αγαπημένη του σύζυγο Λίνα Πρίντζου.
Δεν είναι μία, δεν είναι δυο, δεν είναι τρεις… αλλά 7 οι γυναίκες που σημάδεψαν και απασχολούν τη ζωή του σκηνοθέτη Γκουίντο Κοντίνι στο έργο που παρουσιάζει φέτος το Πάνθεον, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος καλείται να τις αντιμετωπίσει… όλες!

Η Λουίζα (Τάνια Τρύπη) είναι η πιστή σύζυγός του, η Κάρλα (Κατερίνα Παπουτσάκη) η ερωμένη του, η Κλαούντια (Κατερίνα Λέχου) είναι η μούσα του, η παραγωγός του (Αγορίτσα Οικονόμου) τον πιέζει για τη νέα του ταινία, η κριτικός (Νάντια Μπουλέ) τον κατακεραυνώνει σε κάθε άρθρο και η μητέρα του (Μάρω Κοντού) προσπαθεί να τον βοηθήσει μέσα από τα βιώματά του. Τέλος, η σέξι ιερόδουλη Σαραγκίνα (Έλενα Παπαρίζου) έρχεται σαν μνήμη από το παρελθόν για να του θυμίσει τι είναι έρωτας…

Ο Βασίλης χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του Λίνα και την καλή τους φίλη Μαρί Κυριακού!
Αυτές είναι οι περιπέτειες του ήρωα που υποδύεται στη σκηνή και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Και φυσικά από την πρεμιέρα της Παρασκευής, δεν έλειπαν και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσά τους και η μεγαλύτερη θαυμάστριά του… η γυναίκα του. Το ζευγάρι μετά από αρκετά χρόνια σχέσεις, παντρεύτηκε στην όμορφη Βενετία και είναι στα καλύτερά τους!

Διάβασε επίσης:

READ more