Βασίλης Ζούλιας για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: «Αυτοί οι άνθρωποι πάσχουν από εθισμό στο σεξ»

Ο Βασίλης Ζούλιας παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε και στους προφυλακισμένους για σεξουαλικά αδικήματα Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

«Εξεπλάγην και εγώ όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Είχα συνεργαστεί με τον κ. Φιλιππίδη, είχα κάνει τα κουστούμια σε μια επιτυχημένη θεατρική παράσταση πριν δέκα χρόνια και είχα άψογη συνεργασία μαζί του. Δεν μπορούσα να φανταστώ… Είχαμε και πελατειακή σχέση γιατί ψώνιζε ρούχα για τη γυναίκα του, την αγαπούσε πολύ.

Οι ναρκομανείς και οι αλκοολικοί, γενικά οι εθισμένοι άνθρωποι και οι εθισμένοι στο σεξ άνθρωποι… είναι και αυτό ένα ταμπού που δεν μιλάει κανείς για αυτό. Τι με ρωτούν και μένα για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, δεν παίρνετε ειδικούς γιατρούς, επιστήμονες τι σημαίνει sex addiction; Έπρεπε να σκεφτούν μήπως αυτοί οι άνθρωποι που μιλάμε εδώ και έναν χρόνο πάσχουν από αυτή την ασθένεια; Είναι εθισμένοι στο σεξ» τόνισε ο Βασίλης Ζούλιας.

Read More

And More