Βασίλης Ζούλιας: “Κύριε Κούγια, μαζευτείτε… Υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς”

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, μετά την απόφασή του να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για “αναξιόπιστους μάρτυρες” ενώ χαρακτήρισε τα θύματα “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους”, προκαλώντας το πλήθος.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλησαν να πάρουν θέση και να απαντήσουν σε αυτές τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, βρίσκεται και ο Βασίλης Ζούλιας. Ο σχεδιαστής μόδας παρακολούθησε τα λεγόμενα του δικηγόρου στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ANT1 και δεν έκρυψε την οργή του για όσα ειπώθηκαν.

“Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς. Και εσείς κύριε Χατζηνικολάου, που ακούσατε τον κύριο Κούγια να ξεστομίζει κάτι τέτοιο μπροστά σας και έχετε ακούσει τόσα στην καριέρα σας που έχετε πει κάτι, εκεί δεν είχατε να πείτε τίποτα; Δεν μπορούσατε να το σταματήσετε; Δεν μπορούσατε να ρωτήσετε; Μεγάλη απογόητευση. Ο πάτος που ζούμε έχει πάτο τελικά; Αυτό αναρωτιέμαι. Πόσο ακόμη; Πόσο;”, ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας.

Δες το βίντεο:

Read More

And More