Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μεγάλη απόφαση που πήρε για την κηδεία του συζύγου της, Πρίγκιπα Φιλίππου

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θρηνεί τον χαμό του επί 73 χρόνια συζύγου της, Πρίγκιπα Φίλιππου και παράλληλα ετοιμάζει την κηδεία του αυτό το Σάββατο 17 Απριλίου. Ωστόσο έχει να ασχοληθεί και με… τις στρατιωτικές στολές των καλεσμένων της.

Εκτός του πρίγκιπα Harry που έχει παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, υπάρχει και ο πρίγκιπας Andrew, ο γιος της βασίλισσας, ο οποίος είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο παιδοφιλίας αφού ήταν φίλος του διαβόητου Τζέφρι Επστάιν και απαίτησε να φορέσει τη στολή του Ναυάρχου.

Κι αυτό, ενώ δεν έχει καν αυτό τον τιμητικό τίτλο. Το άσχημο είναι ότι από την στιγμή που τελευταία επιθυμία του Πρίγκιπα Φίλιππου ήταν η κηδεία του να γίνει με στρατιωτικές τιμές, αυτό θα γίνει κατά το ήμισυ.

Η Βασίλισσα φαίνεται όπως μεταδίδει η Daily Mail να αποφάσισε ότι για να μην υπάρξει κανένα θέμα δεν θα φορέσει κανένα από τα ανδρικά μέλη της οικογένειας στολή όπως και η Πριγκίπισσα Άννα, κόρη του Φίλιππου και της Ελισάβετ, και έτσι θα διευκολύνει και τον Πρίγκιπα Harry ο οποίος δεν θα φορούσε στολή αφού πλέον είναι εκτός βασιλικής οικογένειας όσον αφορά στους τίτλους και τα καθήκοντα…

Read More

And More