Βασίλισσα Ελισάβετ: Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα μετά τον θάνατό της

Ο Κάρολος στέφθηκε Βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ την περασμένη Πέμπτη 9/9.

Στο πρώτο του διάγγελμα μάλιστα, αναφέρθηκε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, δούκες της Κορνουάλης και του Κέιμπριτζ, στους οποίους έδωσε τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο τίτλος του πρίγκιπα της Ουαλίας είναι ένα «δώρο» που παρέχεται από τον βασιλιά, ωστόσο, δεν αναμενόταν να γίνει τόσο σύντομα, να απονεμηθεί δηλαδή στον Ουίλιαμ ο τίτλος από τον βασιλιά Κάρολο Γ’ στο πρώτο του διάγγελμα στον βρετανικό λαό.

H Κέιτ Μίντλετον από την πλευρά της, αποκτά και αυτή πλέον τίτλο, αυτόν της πριγκίπισσας. Πριγκίπισσα Κάθριν της Ουαλίας. Κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς αυτός ήταν ο τίτλος που κατείχε η πριγκίπισσα Νταϊάνα από τη στιγμή που μπήκε στη βασιλική οικογένεια, δηλαδή την ημέρα του γάμου της, καθώς παντρεύτηκε τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο. Μάλιστα, δεν απώλεσε τον τίτλο ούτε με το διαζύγιό της, ενώ ακόμη και σήμερα η Νταϊάνα μνημονεύεται ως πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο μικρότερος αδερφός της Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, λίγες ώρες μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύοντας ότι αποδέχεται με σεβασμό τις εξελίξεις στη βασιλική οικογένεια, μετά τον θάνατο της Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος ανέβασε μια εντυπωσιακή εικόνα από το σπίτι του, το Althorp, το πατρογονικό σπίτι της οικογένειας Spencer και έγραψε: «Θα κρατήσουμε τη σημαία στο @althorphouse να κυματίζει μεσίστια μέχρι την κηδεία της Αυτής Μεγαλειότητας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charles Spencer (@charles.earl.spencer)

Read More

And More