Βάσω Κολλιδά: Οι πρώτες λεπτομέρειες του θρησκευτικού γάμου της!

10 μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο, θα τελέσουν και το θρησκευτικό Μυστήριο της ένωσης τους, η Βάσω Κολλιδά και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης. Το ευτυχισμένο ζευγάρι θα έχει δύο λόγους να χαίρεται αυτό το καλοκαίρι, αφού στις 11 Ιουλίου εκτός από τον θρησκευτικό γάμο του, θα πραγματοποιήσει και την βάφτιση του γιου του.

Το διπλό Μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωκά στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του Γιάννη Εμμανουηλίδη. Στο νησί των Κυκλάδων άλλωστε το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει τις πρώτες του κοινές διακοπές πριν από περίπου τρία χρόνια και το επέλεξαν για τον γάμο τους και την βάφτιση του παιδιού τους, θέλοντας να δημιουργήσουν περισσότερες γλυκιές αναμνήσεις εκεί. Κουμπάροι του ζευγαριού θα γίνουν ο Αντώνης Βλοντάκης και η Άντζελα Ευριπίδη, ενώ στον μικρό τους γιο θα δώσει το όνομα Γιώργος ο δίδυμος αδερφός του Γιάννη Εμμανουηλίδη, Βασίλης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η Βάσω Κολλιδά έχει ήδη καταλήξει στο νυφικό που θα φορέσει το οποίο θα φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Κάλλιας Κοσσιέρη. Αμέσως μετά το μυστήριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα ακολουθήσει beach party με εκλεκτούς καλεσμένους από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στην αγαπημένη τους παραλία.

Read More

And More