Βάσω Λασκαράκη: «Έφτασα στο σημείο να συζητήσω για εκπομπή»

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 11/9 η Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την κόρη της, Ευά αλλά και για την υποκριτική.

«Ήμουν πολύ κλειστός άνθρωπος και ο Λευτέρης με άλλαξε. Έχουμε επηρεαστεί ο ένας από τον άλλον αρκετά τα τελευταία 4 χρόνια σε πολλά πράγματα και νομίζω αυτή τη χρονιά συζητήσαμε πολύ, “βάλαμε τα πράγματα κάτω”, προσπαθούμε πολύ να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον» δηλώνει, ενώ όπως λέει τον συμβουλεύεται πολύ στις επαγγελματικές της επιλογές.

Ερωτώμενη για τις αξίες που έχει στη ζωή της, τονίζει πως για εκείνη πάνω απ’ όλα είναι η οικογενειακή ευτυχία.  «Από εκεί αντλώ την χαρά και την ευτυχία. Όλα τ’ άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα» συμπληρώνει η Βάσω Λασκαράσκη.

Αναφερόμενη στην κόρη της Εύα, δηλώνει πως είναι πολύ ωραίος χαρακτήρας και το βασικό για εκείνη είναι αυτό, και αποκαλύπτει πως φέτος της δήλωσε πως δεν θέλει να πάει σχολείο.

«Ζει την ηλικία της όπως πρέπει, είναι ακόμη παιδί, δεν έχει αυτό το “μεγαλίστικο” που έχουν τα άλλα παιδιά» προσθέτει.

Στην ερώτηση εάν έχει σκεφτεί ποτέ να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση απαντά: «Δεν λέω “αποκλείεται” και όλα αυτά τα βαρύγδουπα, από την άλλη μου έρχεται κάπως δύσκολο. Έφτασα στο σημείο να το συζητήσω».

Read More

And More