Βάσω Λασκαράκη: Είναι full time μαμά! Έτσι πέρασε το απόγευμα με την κόρη της (pic)

Η Βάσω Λασκαράκη μετά από αρκετές σεζόν συνεχόμενης δουλειάς στην τηλεόραση, φέτος κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα των σειρών και αφιερώνει όλο το χρόνο στην οικογένειά της.

Μπορεί στην αρχή του καλοκαιριού διάφορες φήμες να ήθελαν τη γνωστή ηθοποιό να αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας στον Alpha, ωστόσο οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν και έτσι η ίδια προς το παρόν δεν βρίσκεται σε κάποια δουλειά. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός φροντίζει να περνάει παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο της μέσα στην ημέρα κάνοντας όλα όσα αγαπά και τη χαροποιούν. Βέβαια, απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της Βάσως Λασκαράκη έχει η κόρη της, Εύα. Μαμά και κόρη περνούν άφθονο χρόνο μαζί, με την ηθοποιό να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους της κοινά στιγμιότυπα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, οι δυο τους έκαναν μαζί τις ασκήσεις και το διάβασμα για το σχολείο, γεγονός που αποκάλυψε η ηθοποιός με μια ανάρτηση στο Instagram.

Δες φωτογραφίες:

Νωρίτερα, η Βάσω Λασκαράκη είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της. “Think positive! Life is beautiful”, φαίνεται πως είναι το μότο της ηθοποιού.

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της!

Read More

And More