Βάσω Λασκαράκη: Εξηγεί πως είναι ο έγγαμος βίος από απόσταση

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό “ΕΓΩ” η Βάσω Λασκαράκη η οποία μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Κρήτης αφού οι επαγγελματικές δραστηριότητες του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου απαιτούν εκείνος να περνά μεγάλο μέρος του χρόνου στο όμορφο νησί.

Πηγαίνεις κάθε εβδομάδα Κρήτη;

Nαι, κάθε εβδομάδα. Όχι ολόκληρη την εβδομάδα, μόνο Σαββατοκύριακα. Έτυχε, όμως, να μείνω και πολλές μέρες. Έμεινα όλο τον Φεβρουάριο. Έμεινα και το Πάσχα, τον Απρίλιο και τον Μάιο. Τώρα πλέον πηγαινοέρχομαι τα Σαββατοκύριακα.

Στα ταξίδια σου στην Κρήτη έχεις μαζί σου και την κόρη σου Εύα;

Ένα παρά ένα Σαββατοκύριακο είναι μαζί μου. Βέβαια, και όταν υπήρχε η τηλεκπαίδευση, μπορούσε να έρχεται μαζί μου και να μένει στην Κρήτη για παραπάνω μέρες. Τώρα έχουμε επιστρέψει Αθήνα με rapid test κάθε εβδομάδα. Πάνε και έρχονται τα test.

Πως είναι ο έγγαμος βίος από απόσταση;

Εντάξει, δεν είναι μόνιμη η συνθήκη. Για εμάς η απόσταση είναι από το Πάσχα μέχρι τον Οκτώβρη. Έχει τα καλά του έχει και τα κακά του. Προσεγγίζεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική, τα διαχειρίζεσαι αλλιώς. Αυτή είναι όμως η δουλειά του και η δική μου δουλειά δε μου επιτρέπει να είμαι εκτός Αθηνών για πολύ καιρό. Ο άντρα μου δε μπορεί να λείψει από την Κρήτη πέρα από τους χειμερινούς μήνες που και πάλι πηγαινοέρχεται. Ωστόσο, έχουμε προσαρμοστεί. Το γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν έτσι η κατάσταση. Πορευόμαστε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Read More

And More