Βάσω Λασκαράκη: Επιστροφή στην Αθήνα για την ηθοποιό – Έτοιμη να ξεκινήσει τα γυρίσματα

Ένα ήρεμο και γεμάτο ξέγνοιαστες στιγμές καλοκαίρι πέρασε η Βάσω Λασκαράκη έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, την κόρη της, Εύα, αλλά και αγαπημένους φίλους. Η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε από τις αρχές του καλοκαιριού στην Κρήτη – όπου βρίσκεται το δεύτερο σπίτι τους – καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της τους ήθελαν εκεί.

Ωστόσο, οι διακοπές του ζευγαριού δεν περιλάμβαναν μόνο την Κρήτη, αφού για ακόμα μια χρονιά επισκέφτηκαν το Ιόνιο και συγκεκριμένα την Κέρκυρα. Η Βάσω Λασκαράκη μπορεί να διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram, όμως καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού οι αναρτήσεις που έκανε ήταν επιλεκτικές. 

Λίγο πριν από την εκπνοή του Αυγούστου, η ταλαντούχα ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας σειράς που θα πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ με τίτλο “Σε ξένα χέρια“. Έπειτα από ένα χρόνο που έμεινε εκτός τηλεόρασης η Βάσω Λασκαράκη είναι έτοιμη να μπει ξανά στο στούντιο.

Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media για την επιστροφή στη βάση της. Ανάμεσα σε εκείνους που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα βρίσκεται και ο σκύλος της οικογένειας, ο Όλαφ. “Η επιστροφή είναι για όλους δύσκολη, ακόμη και για τον Όλαφ”, έγραψε η Βάσω Λασκαράκη. 

Read More

And More