Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Απόδραση στην Κρήτη για το ερωτευμένο ζευγάρι

Μια μικρή απόδραση αποφάσισαν να κάνουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος στον αγαπημένο του προορισμό, την Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

Το ζευγάρι απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Κρήτης αφού ο Λευτέρης Σουλτάτος διαθέτει στο όμορφο νησί τα εστιατόριά του. Επιθυμία μάλιστα και των δυο είναι κάποια στιγμή να μπορέσουν να αποκτήσουν και ένα παιδάκι που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους και η κόρη της ηθοποιού να αποκτήσει ένα αδερφάκι.

Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος λατρεύουν τις εκδρομές για αυτό επέλεξαν να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους στην Κρήτη. Την αποκάλυψη έκανε η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της, ενώ εκείνος την αγκαλιάζει, έχοντας θέα την απέραντη θάλασσα. 

«Τύπου άνετοι κι ανέμελοι, κάποιες πόζες, την είδαμε ωραίοι ή μας βάρεσε ο ήλιο, η Κρήτη μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βάσω Λασκαράκη.

 

Read More

And More