Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Επιστροφή στην Κρήτη που είναι πλέον το “δεύτερο” σπίτι τους – Οι ξένοιαστες στιγμές τους

Στην όμορφη Κρήτη βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη μαζί με την 6χρονη κόρη της, Εύα. Λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του γνωστού σεφ, ο οποίος κατάγεται κιόλας από τη Μεγαλόνησο, σύσσωμη η οικογένεια έφτιαξε τις αποσκευές της και ταξίδεψε στο Ηράκλειο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι επισκέπτεται την Κρήτη την τελευταία περίοδο, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν ταξιδέψει ξανά για δουλειά, μένοντας εκεί για δύο εβδομάδες. Το γεγονός ότι η κόρη της Βάσως Λασκαράκη κάνει τηλεκπαίδευση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους να αφήσουν για λίγο την Αθήνα και να μείνουν στην Κρήτη. 

Ναι αποφασίσαμε να έρθουμε στην Κρήτη για δύο εβδομάδες γιατί ο άντρας μου έπρεπε να κατέβει για δουλειές και αφού η κόρη μου κάνει τηλεκπαίδευση μπορέσαμε να το κάνουμε. Όσο να πεις εδώ η καραντίνα περνάει λίγο πιο ευχάριστα. Η Κρήτη είναι ένας τόπος μαγικός και αισθάνομαι πολύ όμορφα που έχω ένα μέρος σαν την Κρήτη να νιώθω ότι είναι δικό μου μέρος. Οι άνθρωποι εδώ είναι απίστευτοι, με έχουν αγκαλιάσει με φοβερό τρόπο. Πέρα από τη δική μου οικογένεια εδώ στην Κρήτη και όλοι οι άνθρωποι όσοι έχω γνωρίσει εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και γενναιόδωροι“, είχε δηλώσει η Βάσω Λασκαράκη στο themakriti.gr στις αρχές του περασμένου Μάρτη.

Τόσο ο Λευτέρης Σουλτάτος όσο και η Βάσω Λασκαράκη με τη μικρή Εύα χαίρονται τις ομορφιές που απλόχερα προσφέρει η ζωή στο νησί, ενώ απολαμβάνουν την καθημερινή συναναστροφή τους με την φύση. Την αποκάλυψη του οικογενειακού ταξιδιού στην Κρήτη έκανε το ζευγάρι, δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός και ο σεφ έχουν την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο στην άκρη το άγχος και την πίεση λόγω της πανδημίας και να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα, εισπνέοντας καθαρό αέρα και απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο.

Read More

And More