Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Γιόρτασαν ένα χρόνο από το γαμήλιο πάρτυ τους στη Νάξο!

Πριν ένα χρόνο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (τον Απρίλη του 2019) και λίγους μήνες αργότερα γιόρτασαν το γάμο τους με ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ στη Νάξο. Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο που κλείνουν ένα χρόνο από το πολυσυζητημένο γαμήλιο πάρτι τους στο νησί των Κυκλάδων και είναι στα καλύτερά τους.

Το γνωστό ζευγάρι, που αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην αρχή της σχέσης του κράτησε χαμηλό προφίλ. Ο γάμος τους έγινε σχεδόν μυστικά, ενώ το μεγάλο γαμήλιο πάρτυ που είχε γίνει πέρσι στα τέλη του Ιούνη ήταν για τους καλούς φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού. Από εκείνη τη μέρα μάλιστα, ως σήμερα η γνωστή ηθοποιός και ο σεφ σύζυγός της δεν έχουν σταματήσει να βρίσκονται σε ένα διαρκές mood ταξιδιού του μέλιτος και να περνούν… τις πιο όμορφες στιγμές αγκαλιά.

Με αφορμή λοιπόν, τον ένα χρόνο που πέρασε από το γαμήλιο πάρτυ τους, η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από εκείνη την όμορφη μέρα!

Και τα μηνύματα δεν είχαν τέλος!

 

Read More

And More