Βάσω Λασκαράκη: “Με το Γιάννη ζούμε σαν παντρεμένοι!”

Την Βάσω Λασκαρή αυτή την περίοδο την απολαυμβάνουμε στο μοναδικό ελληνικό σίριαλ που υπάρχει στην τηλεόραση “Κλεμμένα Όνειρα” αλλά και στην θεατρική παράσταση “ Βάλ’ τον υπουργό στην πρίζα”. Η ηθοποιός όμως μίλησε στο περιοδικό Glam, ανάμεσα σε άλλα, για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το γάμο!

Η εμφάνιση σου σε βοήθησε στην καριέρα σου;
Η αλήθεια είναι ότι, όταν έχεις μια χαριτωμένη εμφάνιση, πιο εύπεπτη στον τηλεθεατή, βοηθάει. Για να καθιερωθείς όμως σίγουρα χρειάζεται και το ταλέντο.

/

Τι σχέση σου με το σύντροφο σου και συνάδελφο σου Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν την κρύβεις, αλλά δεν την προβάλλεις και ιδιαίτερα. Γιατί;
Δεν θα καθίσουμε κλεισμένοι στο σπίτι, αλλά είμαι προσεκτική, γιατί θέλω κάποια πράγματα να τα κρατάω για μένα. Υπάρχουν και φόρες που δεν τα έχω καταφέρει.

Δηλαδή;
Έχει τύχει δύο- τρεις φορές να βγω στα περιοδικά χωρίς να το θέλω. Τώρα τελευταία, είδα μια φωτογραφία σε περιοδικά με τον Γιάννη, εμένα και τους “γονείς” μου. Μόνο που οι άνθρωποι στη λεζάντα των περιοδικών αναγράφονται ως “γονείς” μου ήταν στην πραγματικότητα φίλοι μας. Η φαντασία ορισμένων ανθρώπων οργιάζει.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανατροπή που έχεις κάνει μέχρι τώρα στη ζωή σου;
Η απόφαση μου να μετακομίσω από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Στην αρχή ήμουν και μόνο στη σκέψη.

/

Έχεις δηλώσει ότι δεν είσαι κατά του γάμου. Σε ποια περίπτωση θα ένωνες τη ζωή σου με τη ζωή κάποιου άλλου;
Με τον Γιάννη ζούμε σαν παντρεμένοι. Δεν έχει καμιά διαφορά αυτό που ζω από το να πάμε στην εκκλησία. Βαριέμαι όλη αυτή τη διαδικασία με τα τζέρτζελα. Αν αποφάσιζα να το κάνω, θα το έκανα για τυπικούς λόγους, όταν θα ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια. Η άποψη μου, πάντως, ότι ο γάμος είναι… τσάμπα λεφτά δεν αλλάζει. Είναι πάρα πολλά τα έξοδα κι όλο αυτό για το τίποτα. Δεν έχω πει ποτέ πάντως ότι δεν θα παντρευτώ, δεν είμαι κατά του γάμου. Είναι κάτι που δεν ονειρεύομαι, δεν το σκέφτομαι, δεν με απασχολεί.

Πως αισθάνεσαι που παίζεις στο μοναδικό σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης;
Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, αλλά παράλληλα πολύ απογοητευμένη με όλο αυτό που συμβαίνει, γιατί δεν ξέρουμε πια τι μας ξημερώνει. Είναι τόσος κόσμος άνεργος, άνθρωποι που εργάζονται αλλά τους χρωστάνε χρήματα. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρα.

Παρακολουθείς τον εαυτό σου για να εντοπίζεις τυχόν λάθη;
Πάντα βλέπω τις σειρές που συμμετέχω. Ακόμη και τώρα που τρέχω με το θέατρο παρακολουθώ το σίριαλ στο internet. Θέλω να βλέπω πράγματα που μπορεί να μην μου αρέσουν γιατί, ειδικά, το καθημερινό σίριαλ είναι μια πολύ γρήγορη διαδικασία κατά την οποία μπορεί κάτι να σου ξεφύγει. Πάντα παρακολουθούσα δουλειές μου, όχι από ωραιοπάθεια αλλά γιατί έχω αγωνιά για το αποτέλεσμα!

Read More

And More