Βάσω Λασκαράκη: Ο μεγάλος έρωτας με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ο μυστικός γάμος τους και το ταλέντο του στη φωτογραφία

Ήταν καλοκαίρι του 2017 όταν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τότε η γνωστή ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, από τον οποίο χώρισε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, γεγονός που ανακοίνωσαν δημόσια με μια επιστολή σε όλα τα Μέσα. 

Ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2018, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος συναντήθηκαν ξανά, ενώ λίγο καιρό μετά βρέθηκαν, προκειμένου να της γνωρίσει ένα γνωστό του για να αγοράσει αμάξι. Αυτή η συνάντηση έμελλε να είναι μοιραία, καθώς οι δυο τους πολύ γρήγορα ανακάλυψαν τον έρωτα που γεννιόταν ανάμεσά τους κι έγιναν ζευγάρι. 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα” η ταλαντούχα ηθοποιός είχε αναφέρει για τη γνωριμία με τον πλέον σύζυγό της: “Με τον Λευτέρη γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι.

Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου».

Οι δυο τους έγιναν αχώριστοι και ξαφνικά τον Απρίλιο του 2019 ανακοινώνουν μέσα από μια ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στο Instagram ότι “μόλις παντρεύτηκαν”. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου κρυφά απ’ όλους, σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Κρήτη, τη Δευτέρα του Πάσχα εκπλήσσοντας τους πάντες.

Η ίδια είχε αναφέρει για τον γάμο της στην ίδια εκπομπή: «Δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ μετά τον χωρισμό. Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο παιδί. Συνέβη τόσο απότομα και γρήγορα που τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να το δεχτώ. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μερικές φορές μπορεί και να το εμπόδιζα“.

Λίγο καιρό μετά το γάμο της, η Βάσω Λασκαράκη είχε μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη για την απόφασή της να παντρευτεί ξανά αναφέροντας: «Δεν περίμενα να έρθει στα 40 μου αυτή η στιγμή που θα στρίψεις αλλιώς το τιμόνι στη ζωή σου… και ο Λευτέρης τα κατάφερε μια χαρά.

Στην αρχή είχα πανικοβληθεί και δεν μπορούσα να ερμηνεύσω τι μου συνέβαινε, συζητούσα με την ψυχολόγο μου τότε και μου είχε πει «οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί εάν συναντηθούν μία άλλη στιγμή μπορεί ο ένας να προσπεράσει τον άλλον» και είναι κάτι μαγικό αυτό που μου συμβαίνει…

Όταν μαθεύτηκε ο γάμος μου, ήθελα να βγει από εμένα και το έγραψα. Η αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονές μου».

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παραδόθηκαν στον έρωτά τους και ξεκίνησαν να απολαμβάνουν την κοινή τους πορεία. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και ισορροπημένη σχέση και δεν σταματούν να περνούν καλά είτε βρίσκονται στην Αθήνα, είτε στην Κρήτη, είτε σε κάποιο από τα δεκάδες ταξίδια που κατά καιρούς κάνουν.

Ο γνωστός σεφ εκτός από σύζυγος και καλός φίλος της ηθοποιού, αναλαμβάνει και χρέη φωτογράφου, μιας και τακτικά η Βάσω Λασκαράκη δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες δια χειρός του αγαπημένου της.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός ανάρτησε στο προφίλ της μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με ένα μαύρο maxi φόρεμα και σημείωσε μεταξύ άλλων: “A study in black and white  #myhusbandtakesthebestpics #photocredits to @lefteris.soultatos”.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι εντυπωσιακή! 

 

Read More

And More