Βάσω Λασκαράκη: Οι διακοπές στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της συνεχίζονται! [pics]

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες, ταξίδεψαν ξανά και μάλιστα επισκέφθηκαν το αγαπημένο τους νησί, την Κρήτη.

Μετά το τέλος του lockdown λόγω κορονοϊού, η ηθοποιός επέστρεψε στη δουλειά, για τις ανάγκες των τελευταίων γυρισμάτων της καθημερινής σειράς του Alpha «Έρωτας Μετά». Ωστόσο,  λίγες μέρες αφότου οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν έκανε μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και την 6χρονη κόρη της, Εύα, την πρώτη τους απόδραση για την θερινή σεζόν. Μπορεί η ίδια να κουράστηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα, όμως τώρα έχει όλο το καλοκαίρι μπροστά της, ώστε να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα, η ευτυχισμένη οικογένεια βρίσκεται στον Άγιο Νικόλα και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα. Κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα, απολαμβάνουν τον ήλιο, γεύονται λαχταριστά φαγητά και εξερευνούν νέα μέρη.

Η Βάσω Λασκαράκη, μάλιστα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της εκεί, η οποία την έχει ξερτελάνει.

Στα τελευταία στιγμιότυπα που ανήρτησε στο προφίλ της, την είδαμε να στέλνει ένα ζουμερό φιλί στην κάμερα από την παραλία, φορώντας το μαγιό της, αλλά και να ποζάρει με αέρα μοντέλου μέσα στη φύση, με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Η ίδια μας έδειξε, όμως, και τις παντόφλες που έστειλε δώρο σε εκείνη και τον αγαπημένο της η καλή της φίλη Νικόλ Παναγιώτου.

Το καλοκαίρι της πάει πολύ και φαίνεται πώς είναι η αγαπημένη της περίοδο!

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More