Βάσω Λασκαράκη: Ποιος είναι ο γοητευτικός σεφ που της έχει κλέψει την καρδιά

Βάσω Λασκαράκη: Ποιος είναι ο γοητευτικός σεφ που της έχει κλέψει την καρδιά | tlife.gr

Η Βάσω Λασκαράκη διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και χαμογελά ξανά μερικούς μήνες μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Η ταλαντούχα ηθοποιός προχώρησε στην ζωή της και βιώνει τον έρωτα στο πλευρό ενός πολύ γοητευτικού σεφ, του Λευτέρη Σουλτάτου.

«Η Βάσω διανύει μία πολύ ήρεμη περίοδο στην ζωή της. Προτεραιότητά της, ωστόσο, είναι η ευτυχία της μονάκριβης κορούλας της, Εύας, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Γ. Τσιμιτσέλη. Ο χρόνος θα δείξει εάν φταίει ο έρωτας που είναι τόσο ανανεωμένη και ευτυχισμένη», λέει στην Real News άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού, κρατώντας την ίδια διακριτική στάση που κρατά και η ηθοποιός.

Ποιος είναι ο Λευτέρης Σουλτάτος

Ο Λευτέρης είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Συνεργάζεται με consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο chef Λευτέρη Λαζάρου. Εκτός, από σεφ είναι πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας. Μεταξύ άλλων, διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη τη σχέση της με τον γνωστό σεφ, αλλά όλα δείχνουν πως οι δυο τους βιώνουν μία πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση, κρατώντας την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους.

READ more