Βάσω Λασκαράκη: Ποζάρει μόνο με το μαγιό της στον φακό του Λευτέρη Σουλτάτου!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται στην Κρήτη και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Η ηθοποιός και ο σεφ ταξίδεψαν στη Μεγαλόνησο μαζί με την 6χρονη κόρη της Βάσως, Εύα, προκειμένου να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Όλοι μαζί περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα. Κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα, απολαμβάνουν τον ήλιο, γεύονται λαχταριστά φαγητά και εξερευνούν νέα μέρη. Μάλιστα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, τόσο η Βάσω, όσο και ο Λευτέρης, δεν σταματούν να μοιράζονται με τους followers τους στιγμές από την καθημερινότητά τους εκεί.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία που την έβγαλε ο σύζυγός της κατά τη διάρκεια εξόρμησής τους στην παραλία και στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο το μπικίνι της, έχοντας για φόντο τα φουρτουνιασμένα αλλά καταγάλανα νερά. “My husband takes better pictures than yours! ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ*” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για τη σιλουέτα της να πέφτουν… βροχή.

Read More

And More