Βάσω Λασκαράκη: Στο τελευταίο γύρισμα στην κρεβατοκάμαρα του “Σόι σου” μαζί με τον Μελέτη Ηλία

Η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται σε μια δημιουργική φάση της ζωής της, αφού τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η όμορφη ηθοποιός αναμένεται να περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά της και να φορτίσει τις μπαταρίες της για τον επόμενο χειμώνα. Μέρος των διακοπών της θα το περάσει φυσικά στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου.

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται τα τελευταία γυρίσματα της σειράς όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μελέτη Ηλία. Η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται καθημερινά με τους followes της διάφορα στιγμιότυπα από τις τελευταίες σκηνές που γυρίζουν με τους συνεργάτες της. Το απόγευμα της Παρασκευής λοιπόν, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο γύρισμα στην γνωστή κρεβατοκάμαρα του Σάββα και της Λυδίας, με την συγκίνηση να είναι διάχυτη.

Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και Μελέτης Ηλίας έβγαλαν βίντεο κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, το οποίο δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, αποχαιρετώντας έτσι το αγαπημένο τους σημείο μέσα στο σπίτι.

Δες το βίντεο:

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν “Το Σόι σου”

Read More

And More