Βάσω Λασκαράκη: Το βίντεο με την Αθηνά Οικονομάκου από το παρελθόν – Τις θυμάσαι πρωταγωνίστριες σε σειρά του Mega;

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη πέρα από ταλαντούχες ηθοποιοί είναι και καλές φίλες. Οι δύο γυναίκες μετρούν αρκετά χρόνια γνωριμίας και έχουν μοιραστεί μαζί μοναδικές στιγμές χαράς!

Πλέον, κάνουν παρέα και οι σύζυγοί τους, Φίλιππος Μιχόπουλος και Λευτέρης Σουλτάτος, και έτσι πολλές είναι οι φορές που τους έχουν δει να απολαμβάνουν τις εξόδους τους ή τις διακοπές τους εντός και εκτός Ελλάδος. 

Η φιλία της Βάσως Λασκαράκη με την Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε στα γυρίσματα της  σειράς του Mega “Κλεμμένα Όνειρα”. Η σειρά προβάλλονταν από το 2011 μέχρι το 2015 και έκανε μεγάλη επιτυχία. 

Το απόγευμα της Τρίτης, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε ένα απόσπασμα από ένα από τα πρώτα επεισόδια της σειράς, στο οποίο συμμετέχουν η ίδια, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Κωνσταντίνος Λάγκος. Μπορεί τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε να είναι 10, όμως οι ηθοποιοί δεν έχουν αλλάξει πολύ εξωτερικά.

“Δέκα χρόνια πριν. Τα πουλιά μου εν τω μεταξύ έχουν σοκαριστεί, όπως ακούτε, με όλα αυτά”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More