Βάσω Λασκαράκη: Κρουαζιέρα στην Κρήτη μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο και φίλους [pics]

Αξέχαστο θα μείνει το φετινό καλοκαίρι στη Βάσω Λασκαράκη, καθώς από τα μέσα του Ιουνίου ταξίδεψε στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα, μέρος που βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Η γνωστή ηθοποιός ύστερα από μια ιδιαίτερη χρονιά, βρέθηκε στον επίγειο παράδεισο της προκειμένου να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να περάσει τους καλοκαιρινούς μήνες με τον καλύτερο τρόπο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να έκανε μια μικρή απόδραση στο Ιόνιο στις αρχές του Αυγούστου, όμως επέστρεψε γρήγορα στη βάση του λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ταλαντούχου σεφ. Η Βάσω Λασκαράκη σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media στιγμιότυπα από τη ζωή της στο νησί δείχνοντάς μας πώς κυλούν οι μέρες της εκεί. Βόλτες, βουτιές και ατέλειωτα παιχνίδια με την κόρη της είναι μερικές από τις ασχολίες που περιλαμβάνει αυτό το διάστημα το πρόγραμμά της.

Αυτή τη φορά, σύσσωμη η οικογένεια αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό και έτσι οργάνωσε ένα tour στο νομό Λασιθίου. Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την κρουαζιέρα τους, στα οποία ποζάρει πάνω στο σκάφος χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ αλλά φορώντας μόνο το μαγιό της.

Δες φωτογραφίες:

Οι διακοπές συνεχίζονται για τη Βάσω Λασκαράκη!

Read More

And More