Βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για το «Hello Dolly» στην Αμερική

Ακόμα και να πεθάνουν είναι έτοιμοι οι Αμερικανοί προκειμένου να δουν την αναβίωση της παράστασης «Hello, Dolly!», με την Μπέτι Μίντλερ. Η παράσταση θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ στις 20 Απριλίου, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται πρόβες ανοιχτές στο κοινό και πολλοί είναι αυτοί που έχουν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το έργο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Page Six ένας άντρας από την Καλιφόρνια λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της παράστασης, αλλά η επιθυμία του να δει και τη δεύτερη πράξη ήταν τόσο μεγάλη που αρνήθηκε να φύγει από τη θέση του και να δεχτεί ιατρική φροντίδα. Κι αυτός δεν είναι ο μοναδικός που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του για την πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση. Όπως συνεχίζει να αναφέρει το Page Six, δύο 60χρονες που είχαν παρακολουθήσει την πρώτη άνοδο της «Hello Dolly», το 1964 με την Κάρολ Τσάνινγκ, πηγαίνοντας για να παρακολουθήσουν την πρόβα χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο ένα τετράγωνο μακριά από το θέατρο.

Οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες αρνήθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, παρότι στο σημείο του συμβάντος είχε φτάσει η αστυνομία κι ένα ασθενοφόρο. Οι 60χρονες σηκώθηκαν από την άσφαλτο τίναξαν τα ρούχα τους και συνέχισαν τον δρόμο τους προς το θέατρο, χωρίς καν να δεχτούν να γίνει κάποια αναφορά από την αστυνομία. Μάλιστα το περιοδικό επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα, αναφέρει ότι η μία από τις δύο γυναίκες φαινόταν αρκετά χτυπημένη και για περίπου ένα λεπτό είχε χάσει τις αισθήσεις της, αλλά μετά από λίγο συνήλθε και έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Το μιούζικαλ έχει ήδη προπωλήσει εισιτήρια αξίας 40 εκατ. δολαρίων, ενώ περίπου 1,6 εκατ. δολάρια εισέπραξε από τις έξι πρόβες της παράστασης που ήταν ανοιχτές για το κοινό την προηγούμενη εβδομάδα. Η τιμή των εισιτηρίων αρχίζει από τα 89 δολάρια και φτάνει τα 750 δολάρια.

Πάντως ακόμη ένας θεατής λιποθύμησε παρακολουθώντας τη δεύτερη πρόβα την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα η παράσταση να διακοπεί. Αλλά όταν το προσωπικό τον μετέφερε στο λόμπι για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες ο άνθρωπος αρνήθηκε και τους είπε: «προτιμώ να πεθάνω παρά να χάσω το δεύτερο μέρος της παράστασης». Τότε ο παραγωγός Σκοτ Ράντιν του έδωσε μία πρόσκληση για μια επόμενη παράσταση, ώστε να πειστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164