Βέφα Αλεξιάδου: Η αυτοβιογραφία και το μεγάλο της παράπονο!

Βέφα Αλεξιάδου: Η αυτοβιογραφία και το μεγάλο της παράπονο! | tlife.gr

Την αυτοβιογραφία της ετοιμάζει η Βέφα Αλεξιάδου και μετά τα δύσκολα φαίνεται να πατά γερά στα πόδια της και να ετοιμάζεται να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές και μυστικά της ζωής της. Η διάσημη τηλεοπτική μαγείρισσα που αγαπήσαμε μέσα από τον “Πρωινό Καφέ”, τις μετ’ έπειτα εκπομπές μαγειρικής της και τα βιβλία της μίλησε για το βιβλίο για την προσωπική της ζωή, που ετοιμάζει.

Θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία μου σε λίγους μήνες και εκεί θα είναι όλα γραμμένα. Σε στυλ μυθιστορήματος, γιατί η ζωή μου είναι σαν μυθιστόρημα”, αποκάλυψε στην Espresso. Η Βέφα Αλεξιάδου που ξεκίνησε από το μηδέν, πέρασε δυσκολίες ως παιδί και κατέληξε να γίνει μια από τις πιο μεγάλες και αγαπητές μαγείρισσες της χώρας, ανέβηκε το δικό της Γολγοθά. Το 2006 έχασε τον σύζυγό της και απομονώθηκε στο σπίτι της στη Χαλκιδική, αλλά το 2014 και 2015 δυο μεγάλα “χαστούκια της ζωής’ την κάνουν να λυγίσει.

Τον Οκτώβρη του 2014 πέθανε ξαφνικά από κρίση άσθματος η κόρη της Αλεξία και λίγους μήνες αργότερα, τον Φλεβάρη του 2015 χάνει τη μάχη με τον καρκίνο η μεγαλύτερη κόρη της, Άντζυ. Το πένθος της Βέφας Αλεξιάδου είναι μεγάλο, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η δύναμη ψυχής που δείχνει για να σταθεί στα εγγόνια της, την Χαρά και την Βέφα και στους γαμπρούς της.

Ωστόσο, τα διάφορα σχόλια που άκουσε για την περίοδο του πένθους της, την πίκραναν.“Λένε δεν πονάω”, ξεσπά στην espresso και συνεχίζει: “Μπορεί να ξέρει κανείς πόσο πονάω μέσα μου; Πόσο πενθώ; Επειδή δεν θέλω να το δείχνω; Δεν θέλω να με λυπούνται!”, είπε χαρακτηριστικά.

READ more