Βέφα Αλεξιάδου: Η φωτογραφία της 50 χρόνια πριν και τα συγκινητικά λόγια «Πόσο γρήγορα περνά η ζωή»

Βέφα Αλεξιάδου: Η φωτογραφία της 50 χρόνια πριν και τα συγκινητικά λόγια «Πόσο γρήγορα περνά η ζωή» | tlife.gr

Με απόλυτη ψυχραιμία και δύναμη δέχτηκε η Βέφα Αλεξιάδου τα χτυπήματα της μοίρας. Η ζωή της επεφύλασσε ίσως το χειρότερο πόνο που μπορεί να νιώσει μια μάνα. Αυτόν του να χάσει το παιδί της. Και η Βέφα Αλεξιάδου είχε την ατυχία να τον νιώσει όχι μια αλλά δυο φορές και μάλιστα μέσα σε ένα χρόνο.

Η Βέφα Αλεξιάδου αντιμετώπισε με ψυχραιμία το ξαφνικό θάνατο της κόρης της Αλεξίας αλλά και της μεγαλύτερης κόρης της Άντζυ, λίγους μόλις μήνες μετά. Μετά συνεχισε τη ζωή της προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο της και έστρεψε όλο το ενδιαφέρον της στις δυο εγγονούλες της και φυσικά στους δυο γαμπρούς της.

Καλή περέα της είναι και το facebook, μέσω του οποίου πολλές φορές εφράζει τα συναισθήματα αλλά και τις απόψεις της, στους φίλους της. Σήμερα η κυρία Βέφα, πήγε πολλά χρόνια πίσω όταν ακόμα ήταν αρραβωνιασμένη με τον σύζυγό της …Οι δυο τους είχαν πάει μια ηλιόλουστη μέρα σαν την σημερινή εκδρομή στο Σούνιο και η φωτογραφία έφερε στην γνωστή σεφ, χιλιάδες γλυκές αναμνήσεις…

«Πόσο γρήγορα περνά η ζωή και πόσα μας επιφυλάσσει στο διάβα της» έγραψε η κ. Βέφα…

Μια ηλιολουστη μερα σαν σημερα, πριν αρκετα χρονια, αρραβωνιασμενη στο Σουνιο με τον αντρα της ζωης μου.Ποσο γρηγορα περνα η ζωη και ποσα μας επιφυλασει στο διαβα της!

Posted by Vefa Alexiadou on Wednesday, March 2, 2016

READ more