Βέφα Αλεξιάδου: Μιλάει στο TLIFE για τον θάνατο της αδερφής της

Πριν από 5 ημέρες έφυγε από τη ζωή η αδερφή της Βέφας Αλεξιάδου. Η αδερφή της γνωστής τηλεμαγείρισσας ζούσε στην Αθήνα και εδώ και 1,5 χρόνο περίπου έπασχε από γεροντική άνοια. Η Βέφα Αλεξιάδου όπως και όλα τα μέλη της οικογένειας της και της οικογένειας της αδερφής της είναι ήρεμοι καθώς η αδερφή της έφυγε από τη ζωή “πλήρης ημερών” σύμφωνα με όσα είπε στο TLIFE η ίδια.

Επιθυμία της Βέφας Αλεξιάδου είναι να γίνει σεβαστή η οικογένεια της αδερφής της και το πένθος που βιώνουν, όπως επίσης και το να μην συσχετισθεί η δική της απώλεια με την ζωή της δημοφιλούς τηλεμαγείρισσας και τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν το τελευταίο διάστημα την δική της ζωή, την απώλεια των δύο παιδιών της Αλεξίας και Άντζη.

“Πέθανε, ισχύει, αλλά δεν μπορώ και δεν αντέχω να αρχίζουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν έχει καμία σχέση η αδερφή μου με τα γεγονότα που συνέβησαν σε εμένα. Εκείνα ήταν τραγικά. Αυτό ήταν κάτι που ήταν η φυσιολογική πορεία ενός ανθρώπου που φεύγει στην ώρα του. Δεν ήταν κάτι ξαφνικό. Θέλω να αφήσουν ήσυχη την οικογένεια της που έχει το πένθος της και το βιώνει με ηρεμία”, λέει η Βέφα Αλεξιάδου στο TLIFE.

Η ίδια συμπληρώνει στην συνέχεια: “Είμαι τόσο ήρεμη που έφυγε η αδερφή μου γιατί ησύχασε, 1,5 χρόνο τώρα είχε γεροντική άνοια. Ούτε με γνώριζε καλά καλά κάθε φορά που περνούσα και την έβλεπα όταν ήμουν στην Αθήνα. Έφυγε στην ώρα της, στα 81 της χρόνια, πλήρης ημερών που λένε. Έζησε μια καλή ζωή, έκανε δύο κορίτσια πολύ καλά και είχε και δύο εγγονές, πήγε ταξίδια κι έφυγε έναν χρόνο αφού έχασε τον άνδρα της”.

Η Βέφα Αλεξιάδου είχε μιλήσει στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς για την σχέση της με την αδερφή της, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι εκείνη δεν γνώριζε για την απώλεια των ανηψιών της. “Αν το μάθαινε θα πέθαινε” είχε πει τότε η Βέφα Αλεξιάδου.

Δες όλα όσα είχε πει στην συνέντευξή της για την αδερφή της στο παρακάτω βίντεο.

Read More

And More