Βέφα Αλεξιάδου: Το δικό της συγκινητικό οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους

Στην Ιερουσαλήμ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή τηλεμαγείρισα είχε χρησιμοποιήσει όπως συνηθίζει τα social media για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους που συνεχώς την στηρίζουν για το ταξίδι της, αλλά και τους λόγους που την ώθησαν να το κάνει.

“Φέτος θα κάνω Ανάσταση στα Ιεροσόλημα. Το είχα πάντα μεγάλη επιθυμία να βρεθώ εκεί! Στα Άγια χώματα, όπου περπάτησε ο Χριστός! Και τώρα, ύστερα από όσα μου συνέβησαν νιώθω πιο έντονα την ανάγκη να κάνω αυτό το προσκύνημα στον Άγιο τάφο, ν’ανέβω στο Γολγοθά! Και να ζήσω λίγες ημέρες, εκεί που έζησε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο Χριστός. Ξέρω πως θα πάρω δύναμη που τόσο πολύ μου χρειάζεται”, εγραφε η ίδια την Μεγάλη Δευτέρα.

Vefa Alexiadou

Posted by Vefa Alexiadou on Saturday, April 11, 2015

Λίγες ημέρες αργότερα, το Μεγάλο Σάββατο πριν βρεθεί στην Αναστάσιμη λειτουργία, η Βέφα Αλεξιάδου παρακολούθησε την διαδικασία της αφής του Αγίου Φωτός και σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης μοιράστηκε τις φωτογραφίες από την τελετή στον Άγιο Τάφο με τους διαδικτυακούς φίλους της, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της για “χρόνια πολλά”.

Vefa Alexiadou. Χριστός Ανέστη Χρονια Πολλα. Η ΑΦΗ του Αγίου Φωτός. Τα καντήλια επάνω από τον Αγιο τάφο άναψαν μόνα τους καθώς και αρκετά τριαντατριάκερα.

Posted by Vefa Alexiadou on Saturday, April 11, 2015

Χριστός Ανέστη, ΧρονιαΠολλα. Η Αφή του Αγίου φωτός. Τα καντήλια επάνω από τον τάφο άναψαν μόνα τους καθώς και αρκετές τριαντατριάκερα πολυκέρια.

Posted by Vefa Alexiadou on Saturday, April 11, 2015

Read More

And More