Βέρα Μακρομαρίδου – Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Μόλις παντρεύτηκαν! Η θερμή παράκληση του ζευγαριού

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Βέρας Μακρομαρίδου και του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου.

Η ηθοποιός, που ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Σασμός» και ο επίσης ηθοποιός σύντροφός της, γνωρίστηκαν το 2020 όταν έπαιζαν στην ίδια θεατρική παράσταση κι εκ τότε είναι αχώριστοι. 

Η αποκάλυψη ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση της ήρθε μέσα από τις αναρτήσεις της ηθοποιού για το bachelorette party που έκανε πριν από μερικές ημέρες με τις φίλες της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Τελικά, ο γάμος της Βέρας Μακρομαρίδου και του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου έγινε σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, στο δημαρχείο της Καισαριανής, με το ζευγάρι να έχει στο πλευρό του λίγους μόνος στενούς φίλους και συγγενείς. Όπως άλλωστε είχε πει η Βέρα Μακρομαρίδου, ήθελαν αυτή τη στιγμή να τη μοιραστούν με πολύ λίγα πρόσωπα, ωστόσο, σκοπεύουν μέσα στο καλοκαίρι να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι όπου θα καλέσουν όλους τους φίλους τους για να το γιορτάσουν ακριβώς όπως θέλουν.

Μετά τον πολιτικό του γάμο, το ζευγάρι βρέθηκε για λίγη ώρα με τους ελάχιστους καλεσμένους του στο κέντρο εστίασης που διατηρεί στην ίδια περιοχή. Στο σημείο μάλιστα βρέθηκαν και αρκετές κάμερες και φωτογράφοι, με το ζευγάρι ωστόσο, πολύ ευγενικά να τους ζητά να μην τραβήξουν πλάνα και φωτογραφίες ενώ τους υποσχέθηκαν να τους καλέσουν στο πάρτι που θα κάνουν.

Read More

And More