Βέτα Μπετίνη: Σήμερα η κηδεία της ηθοποιού – Η επιθυμία της κόρης της [vid]

Πριν δύο μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου έφυγε από την ζωή η Βέτα Μπετίνη, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση της κόρης της ηθοποιού στο Facebook, όπου ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη της μητέρα πέθανε. Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή, στις 15:30, στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Η επιθυμία της Λιάνας Καραγιαννίδου, όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και σύμφωνα με όσα ακούσαμε στην εκπομπή Tatiana Live, είναι αντί στεφάνων ο κόσμος να προσφέρει ένα δώρο στον πλησίον τους, ενώ όσοι παρευρεθούν στην κηδεία να φορέσουν ρούχα με φωτεινά χρώματα, έτσι όπως ήταν η προσωπικότητα της Βέτας Μπετίνη.
“Αύριο Παρασκευή στις 3:30 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο της Νέα Σμύρνης λέμε ένα Μεγάλο Σ’ Αγαπώ στη μανούλα μας… Ας βάλουμε Χρώματα Φωτεινά όπως της ταιριάζει… Άλλωστε η ψυχή της ταξιδεύει ήδη σε μέρη αγαπημένα πριν ενωθεί και πάλι με το Φως! Αντί στεφάνων προσφέρετε ένα “δώρο” σε ένα φίλο σας που το χρειάζεται”, έγραφε το όμορφο μήνυμα της κόρης της ηθοποιού στο Facebook.
Δες το βίντεο:

Read More

And More