Βγαίνουν “Στο δρόμο” νέα ώρα και νέα μέρα οι Γιώργηδες!

Σε νέα ώρα και νέα μέρα βγαίνουν “Στο δρόμο” οι Γιώργηδες του Alpha! Οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να δώσουν μία νέα τηλεοπτική ευκαιρία στην εν ΄λόγω ψυχαγωγική εκπομπή τους κι έτσι την “μετακομίζουν” από το prime-time , – δηλαδή από την βραδινή τους ζώνη -, στην απογευματινή ζώνη της Κυριακής, ελπίζοντας πως με αυτό το τρόπο θα βρουν περισσότερους… συνταξιδιώτες.

Βλέπεις, η φρενίτιδα με το “Survivor” έχει γίνει η αφορμή να εξαφανιστούν από τον τηλεοπτικό χάρτη πολλές όμορφες και αξιόλογες τηλεοπτικές προσπάθειες, όπως είναι αναμφισβήτητα και η συγκεκριμένη εκπομπή.

Έτσι, από αυτή τη Κυριακή στις 17:00, η «Κονσέρβα», ταξιδεύει μέχρι τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων όπου οι επιθυμίες παίρνουν μορφή, με χρώματα και εικόνες που σου κόβουν την ανάσα. Ο Γιώργος Λέντζας ξεναγεί τον Γιώργο Μαυρίδη στα μέρη του και οδηγεί την «Κονσέρβα» στην Καλαμπάκα και στον Τύρναβο, για να ζήσουν στιγμές αδρεναλίνης αλλά και να αποκτήσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες, σβήνοντας σιγά σιγά από την λίστα τους τα απωθημένα της ζωής τους!

Οι Γιώργηδες σε τρελά κέφια, η Μόλυ σε φόρμα και όλοι μαζί παραδίδουν ένα τρελό επεισόδιο που κορυφώνεται στα μπουζούκια της Λάρισας, με τραγούδια, γλέντι και χορό που θυμίζουν άλλες εποχές.
Ο Γιώργος Μαυρίδης πραγματοποιεί την επιθυμία του να κάνει για πρώτη φορά αναρρίχηση. Επιλέγει ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, τα Μετέωρα. Ένα μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς σε… πρώτο πλάνο που θα μας μαγέψει με την ομορφιά του!
Θα βρει η Μόλυ τρόπο να εκπληρώσει την επιθυμία της να κεράσει εκείνη τα επόμενα γεύματα των Γιώργηδων; Η απάντηση βρίσκεται κάπου ανάμεσα στις τρούφες της Καλαμπάκας και τους τετράποδους φίλους της…
Ποια θα είναι η εμπειρία των παρουσιαστών μας από το Motorcross; Θα συνεννοηθούν στην τοπική διάλεκτο του Τυρνάβου;
Η επιθυμία του Γιώργου Λέντζα πραγματοποιείται και ο ίδιος ζει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη τις ένδοξες μέρες του ΠΑΣΟΚ διασκεδάζοντας στα «αυθεντικά» μπουζούκια της Λάρισας.

Read More

And More