Βιασμός Θεσσαλονίκη: Φίλη της 24χρονης Γεωργίας σπάει τη σιωπή της – «Εμπιστεύτηκε λάθος άτομα»

Το θέμα που έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες και να σοκάρει μια ολόκληρη κοινωνία δεν είναι άλλο από αυτό της 24χρονης Γεωργίας από την Θεσσαλονίκη. 

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” μια φίλη της νεαρής κοπέλας έσπασε τη σιωπή της μιλώντας στη δημοσιογράφο Οριάνα Δημητρά λέγοντας πως η Γεωργία εμπιστεύτηκε λάθος άτομα τα οποία θεωρούσε φίλους της και πως ποτέ κανείς από το περιβάλλον της δεν αμφισβήτησε τα λεγόμενά της.

«Με την Γεωργία γνωριζόμαστε από το Γυμνάσιο. Εκεί γνωριστήκαμε οπότε την ξέρω πολύ καλά, ήξερα και τη μαμά της. Με τη μαμά της είχαμε πάει και διακοπές. Εγώ έμαθα για το περιστατικό από τις ειδήσεις. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Κατευθείαν επικοινωνήσαμε μαζί της. Είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και να απαντήσει και να πει τι έγινε. Δεν την πιέζουμε, είμαστε δίπλα της και της είπαμε πως ότι χρειαστεί θα είμαστε εδώ.

Πιστεύουμε τη δική της πλευρά, δε σκεφτήκαμε κάτι άλλο, την ξέρουμε πως είναι. Και αυτά που έχει περάσει, έχασε τη μαμά της, τον μπαμπά της, τον σύντροφό της που πάλευε τόσα χρόνια… Ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μετά από όλα αυτά που πέρασε, άντεξε. Δε ξέρω τι δύναμη έχει μέσα της…» είπε η φίλη της νεαρής κοπέλας.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Σε αυτή την ηλικία ποιος δεν πηγαίνει σε πάρτι; Δεν είναι ανήλικη ούτε ζούμε σε μια εποχή που δε μπορείς να βγαίνεις από το σπίτι γιατί είσαι γυναίκα. Κι εμείς πηγαίνουμε. Όλοι πηγαίνουμε σε πάρτι. Απλά αυτό το πάρτι ήταν κανονισμένο αλλιώς. Δηλαδή επειδή εγώ βγήκα, αυτό σημαίνει ότι δίνει το δικαίωμα σε κάποιον άνθρωπο να μου κάνει κακό; Όχι φυσικά.

Εγώ τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί δεν τα ήξερα προσωπικά. Σίγουρα ξέρουν όλοι ότι γίνονται πάρτι και ότι πάνε άνθρωποι που έχουν παραπάνω χρήματα. Αλλά εντάξει, δε γνώριζα ότι γίνονται τέτοια πράγματα σε ξενοδοχεία. Έτσι πιστεύω ότι πήγε και η Γεωργία, με αυτή τη σκέψη, ότι ήταν πάρτι ατόμων της ηλικίας μας γιατί εδώ η κοινωνία μας είναι λίγο πιο πίσω. Είναι αθώα τα πράγματα. Θα έχει τα ποτά του, θα έχει τον κόσμο του αλλά όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Δε θέλει να κάνει κακό ο ένας στον άλλο» λέει και συνεχίζει,

Με αυτό το σκεπτικό πιστεύω ότι πήγε. Την κάλεσαν άτομα κοντά στην ηλικία της, είπε “τι θα κάνουμε, θα περάσουμε καλά, θα πιούμε, είναι Πρωτοχρονιά” ποιος δε θέλει να βγει την Πρωτοχρονια; Αυτοί προφανώς είχαν άλλα πράγματα στο κεφάλι τους. Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους που θεωρούσε ότι είναι φίλοι της. Και να με καλέσει κάποιος σε ένα πάρτι τον εμπιστεύομαι γιατί είμαστε όλοι γνωστοί μεταξύ μας. Τα μαγαζιά που ακούστηκαν τα ξέρω, σαν καφετέριες αλλά δεν ξέρω ποιοι τις έχουν ούτε αυτούς που κατηγορούνται, τα ονόματά τους τώρα τα άκουσα».

Read More

And More