Βίαζαν και εξέδιδαν 23χρονη στη Θεσσαλονίκη!

Ήλθε στη χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον και για ένα ολόκληρο χρόνο έζησε τον χειρότερο εφιάλτη. Ζευγάρι αλλοδαπών αφού την έπεισε να έλθει στην Ελλάδα, την αιχμαλώτισε και την εξανάγκαζε να εκδίδεται!

Η πρώτη κίνηση του ζεύγους ήταν να κρατήσουν τα ταξιδιωτικά έγγραφα της 23χρονης και το κινητό της τηλέφωνο. Την κρατούσαν κλειδωμένη σε ένα αυτοκίνητο, τύπου Βαν και τα βράδια την προωθούσαν στην πορνεία! Τα ραντεβού κανόνιζε κατά τη διάρκεια της ημέρας η 42χρονη ”φίλη” της και στα ραντεβού την πήγαινε ο 44χρονος συνεργός της. Τα χρήματα φυσικά κατέληγαν σε εκείνους, αφού είχαν ξεκαθαρίσει στην 23χρονη, πως αν τολμούσε να κάνει διαφορετικά θα την σκότωναν!

Η 23χρονη ζούσε στην απόλυτη φρίκη,κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο όλο το 24ωρο και έβγαινε μόνο αν της είχαν κλείσει κάποιο ραντεβού!Κατά διαστήματα ο άντρας που την κρατούσε αιχμάλωτη έμπαινε στο αυτοκίνητο την χτυπούσε και την βίαζε!

Όλα, ήρθαν στο φως χθες τα ξημερώματα, όταν αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη σε ξενοδοχείο της πόλης και πολύ γρήγορα έφτασαν στα ίχνη των δύο βασανιστών της. Σε βάρος της 42χρονης και του 44χρονου συνεργού της, σχηματίστηκε δικογραφία για «Σωματεμπορία» και «Παράνομη Κατακράτηση» και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Read More

And More