Victoria Beckham: Πόζαρε σαν κούκλα βιτρίνας μέσα σε γνωστό πολυκατάστημα!

Στα άδυτα του πολυκαταστήματος Barneys της Νέας Υόρκης, μας έβαλε η Victoria Beckham μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η σχεδιάστρια μόδας, παρουσίασε εκεί πριν από έξι ημέρες τη νέα της κολεξιόν και μάλιστα υποδέχθηκε το καταναλωτικό κοινό στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κατάστημα. Φαντάζεσαι όμως τι έκανε πριν ανοίξουν οι πόρτες του πολυκαταστήματος;

Η Victoria Beckham, έδειξε την αστεία της πλευρά μέσω Instagram, καθώς μοιράστηκε φωτογραφίες της από την ημέρα εκείνη που την δείχνουν να ποζάρει σαν μανεκέν και όχι μόνο λίγο πριν υποδεχτεί το κοινό. Η Victoria Beckham μάλιστα φόρεσε κι ένα ζευγάρι roller και να περιηγηθεί με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο στο κατάστημα. Πάρε μια γεύση από το πώς διασκέδασε στο πολυκατάστημα η σχεδιάστρια μόδας μέσα από τις φωτογραφίες της.


Πριν από 6 ημέρες, την ημέρα δηλαδή της εκδήλωσης η σχεδιάστρια μόδας είχε μοιραστεί την τρυφερή της φωτογραφία με την κόρη της Harper με την οποία τριγύρισαν μαζί στο Barneys χαιρετώντας και συνομιλώντας με τους πελάτες του πολυκαταστήματος.

Read More

And More