Βιγκόπουλος - Σμπώκου: Το νέο love story της κοσμικής Αθήνας!

Βιγκόπουλος – Σμπώκου: Το νέο love story της κοσμικής Αθήνας! | tlife.gr

Ο επιχειρηματίας χώρισε μετά την πολύχρονη σχέση του με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα, στις αρχέςτου περασμένου Δεκέμβρη. Η σχέση αυτή ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο ωστόσο ωστόσο και οι δύο αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και να κάνουν νέο ξεκίνημα.

Ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος δεν άργησε να βρει ενδιαφέρον στο πρόσωπο μιας νεαρής κοπέλας, που σημειωτέον είναι του κύκλου του. Αυτή δεν είναι άλλη από την Μαριάννα Σμπώκου.

Η πρώτη συνάντηση τους έγινε μέσω κοινών γνωστών σε bar-restaurant στο Κολωνάκι,σύμφωνα με την RealLife, λίγο πριν από τις γιορτές. Οι δυο τους βρέθηκαν σε κοινή παρέα και μετά τις πρώτες τυπικές κουβέντες η γοητευτική κοπέλα μετά πυρόξανθα μαλλιά φαίνεται πως γοήτευσε τον γνωστό φαρμακοβιομήχανο.

Μπορεί να μην ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν σε κοινό κάλεσμα αλλά τώρα η συγκυρία ήταν διαφορετική. Ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος δηλώνει ελεύθερος, αλλά και στο profile της Μαριάννας Σμπώκου στο Facebook φιγουράρει η λέξη «single».

Ακολούθησαν έξοδοι στα αγαπημένα στέκια τους στο Κολωνάκι, όπως στο Salon de Bricolage, στο οποίο εθεάθησαν να απολαμβά­νουν χαλαροί και ήρεμοι το ποτό τους. Μεσολάβησε μόνο ένα διάστημα λίγων ημερών κατά το οποίο ο επιχειρηματίας έφυγε για ένα προγραμματισμένο ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Η Μαριάννα θεωρείται μία από τις πιο περι­ζήτητες «νύφες» της Αθήνας. Με καταγωγή από την Κρήτη, η γοητευτική κοπέλα είναι μέλος της γνωστής οικογένειας Σμπώκου, που δραστηριοποιείται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Ωστόσο, η ίδια πατάει στα δικά της πόδια και εργάζεται σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της πρωτεύουσας στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, ενώ παλιότερα εργαζόταν στον ΑΝΤ1.

Παρόλο που προτιμά να έχει χαμηλό προφίλ στις νυχτερινές εξόδους, τελευταία δείχνει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τις προτάσεις διασκέδα­σης του Αχιλλέα Βιγκόπουλου, με τον οποίο οι κοι­νές έξοδοι πυκνώνουν.

READ more