Βικτώρια Καρύδα: Τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της επέστρεψε στο Instagram!

Βικτώρια Καρύδα: Τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της επέστρεψε στο Instagram! | tlife.gr

Η Βικτώρια Καρύδα, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, βιώνει το πιο δύσκολο διάστημα της ζωής της. Τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ο πόνος παραμένει μεγάλος και βουβός για την ίδια. Οι τελευταίες φήμες ήθελαν την ξανθιά καλλονή να έχει επιστρέψει στην Αυστραλία για να ζήσει μόνιμα εκεί. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, φαίνεται πώς δεν ισχύει, καθώς η Βικτώρια βρίσκεται στην Ελλάδα και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Κι ενώ η ίδια όλο αυτό το διάστημα θέλησε να απομακρυνθεί από όλους και από όλα, όπως φαίνεται είναι έτοιμη να επιστρέψει σιγά-σιγά και πάλι στην παλιά ζωή της. Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, προέβη σε μια κίνηση που δεν πήρε κανείς χαμπάρι. Συγκεκριμένα, πήρε την απόφαση να «ανοίξει» και πάλι τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgaram, τον οποίο είχε απενεργοποιήσει λίγες ώρες μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του άντρα της ζωής της.

Και μπορεί μέχρι στιγμή να μην έχει έχει κάνει κάποια νέα ανάρτηση, ωστόσο, οι followers της δείχνουν να αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες και όλοι ανυπομονούν για την πρώτη φωτογραφία που θα δημοσιεύσει έπειτα από την δύσκολη περίοδο που βίωσε. Μαζί με αυτούς και εμείς, λοιπόν…

READ more