Βίκυ Καγιά: Έκανε unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Τι δήλωνε τρεις μέρες πριν για το μοντέλο

Η Βίκυ Καγιά έπαψε να ακολουθεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο instagram, κάνοντας unfollow τον προσωπικό λογαριασμό του μοντέλου.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες στο παρελθόν συνυπήρξαν μαζί στο ίδιο πλατό και στην κριτική επιτροπή του GNTM, έχουν κληθεί αρκετές φορές να απαντήσουν για τις σχέσεις τους, μετά τα δημοσιεύματα και τις φήμες που τις ήθελαν σε κόντρα.

Τόσο η Βίκυ Καγιά, όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο παρελθόν είχαν διαψεύσει τα δημοσιεύματα για την κόντρα τους, ωστόσο μετά το GNTM δεν της είδαμε ποτέ ξανά μαζί.

 Η παρουσιάστρια του Star τις τελευταίες μέρες έχει κάνει unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ωστόσο εξακολουθεί να ακολουθεί στο instagram τον λογαριασμό της Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά – Όσα δήλωνε τρεις μέρες πριν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν την Παρασκευή στο Mega Καλημέρα  η Βίκυ Καγιά είχε ρωτηθεί για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό συνεργάζονται και πάλι, αυτή τη φορά ως κριτές στο My Style Rocks.

«Δεν έχω δει ακόμα το My Style Rocks. Καλά έκανε ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που πήγαν εκεί. Ο καθένας κάνει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την καριέρα του», ήταν το γενικό σχόλιο της Καγιά για Παπαγεωργίου – Σκουλό.

Ενώ για το unfollow που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στην ίδια τη Βίκυ Καγιά: «Mε τη Σοφία Χατζηπαντελή δε μιλάω αλλά δε μιλάγαμε και ποτέ, είχαμε τυπική επαγγελματική σχέση… Μικρά παιδιά 25 χρονών… ο καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Τα νέα παιδιά διαχειρίζονται τα social media με διαφορετικό τρόπο από εμάς τους μεγαλύτερους», ήταν τα λόγια της Βίκυς Καγιά.

Read More

And More