Βίκυ Καγιά για το GNTM: “Δεν έπαθε κρίση πανικού. Κρύωσε πάρα πολύ και φοβήθηκε” – Video

Η Βίκυ Καγιά μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στα αμέτρητα σχόλια που έγιναν μετά την προβολή του επεισοδίου με την φωτογράφιση του Greece’s Next Top Model στο νερό. Κάποια από τα μοντέλα του show δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν “αναίμακτα” τη δοκιμασία. Πολλοί στάθηκαν στο γεγονός ότι οι κοπέλες βίωσαν κρίση πανικού και οι κριτές της πίεσαν παραπάνω από όσο έπρεπε.

“Απάντησα γιατί είναι λεπτό θέμα και νομίζω ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Κανείς δεν πίεσε κανέναν”, επανέλαβε η κριτής του talent show μιλώντας στις κάμερες. “Μιλάμε για ένα μονταρισμένο επεισόδιο που δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες ώρες ήμασταν εκεί και βοηθήσαμε το κορίτσι το κορίτσι να τα καταφέρει. Δε θέλαμε να φύγει”, συμπλήρωσε τονίζοντας πόσοι ήθελε να παραμείνει η κοκκινομάλλα Σοφία. “Δεν έπαθε κρίση πανικού. Κρύωσε πάρα πολύ και φοβήθηκε”, ξεκαθάρισε η Βίκυ.

Σχολίασε όμως και την πορεία της Ιωάννας Μπέλα στα καλλιστεία, απάντησε για το χαραξτηρισμό “ξινοί” που δίνουν στα μέλη της κριτικής επιτροπής αλλά και για την “κόντρα” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Read More

And More