Βίκυ Καγιά – Γιώργος Καράβας: Βραδινή έξοδος για του κριτές του GNTM

To Greece’s Next Top Model, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στο Star με τεράστιες αλλαγές!

Μεταξύ των αλλαγών που θα δούμε στο GNTM 5 είναι ότι ο διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στον χώρο του modelling. Επίσης το μεγάλο γεγονός είναι αδιαμφισβήτητα ότι επιστρέφει η Βίκυ Καγιά που με την εμπειρία της, το μοναδικό στυλ και την κομψότητά της θα καθοδηγήσει και θα συμβουλεύσει τα υποψήφια μοντέλα.

Όπως έχει γίνει γνωστό στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται οι: Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή και η Βίκυ Καγιά και όλοι μαζί έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα.

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρέθηκαν στο θέατρο Πειραιώς 260 για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Άξονες». 

Οι δύο κριτές του ριάλιτι μόδας εκτός από συνεργάτες είναι και δύο πολύ καλοί φίλοι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε εξόδους αλλά και σε κοινές διακοπές.

Ο Γιώργος Καράβας και η Βίκυ Καγιά απόλαυσαν την παράσταση μαζί, ενώ στο τέλος δεν δίσταζαν να ποζάρουν στον φακό ιδίατερα χαλαροί και ευδιάθετοι.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More