Βίκυ Καγιά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση από τα παλιά, στους δρόμους της Νέας Υόρκης! [pics]

Flashback σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση από τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ έκανε η Βίκυ Καγιά.  Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε πασαρέλες σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις που έχουμε δει και δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Μετά την επιτυχία, λοιπόν, στο GNTM ως κριτής και τα γυρίσματα του Shopping Star που συνεχίζονται κανονικά, η Βίκυ Καγιά κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά καρέ από την εντυπωσιακή φωτογράφισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του καλού της φίλου και επιτυχημένου φωτογράφου μόδας, Χρήστου Καραντζόλα, η Βίκυ Καγιά εντυπωσιάζει με την girly και σέξι εμφάνισή της.

«Αγαπημένες στιγμές με όμορφους ανθρώπους σαν εσένα Χρήστο Καρατζόλα. Ήμουν πολύ τυχερή που σε συνάντησα και συνεργάστηκα μαζί σου από την αρχή της καριέρας μου. Ένα ατελείωτο ταξίδι δημιουργικότητας και μόδας με τόσο δυνατές εικόνες και αξέχαστες αστείες στιγμές και πολύ φαγητό στη Νέα Υόρκη! Είμαι βαθύτατα περήφανη για την απίστευτη δουλειά σου στη Νέα Υόρκη, αλλά κυρίως για την ευγένειά σου. Είσαι ένας και μοναδικός. Σε αγαπώ Χρήστο μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες από τα παλιά.

Μερικές ακόμη από τις μεγάλες συνεργασίες τους:

Πώς σου φαίνεται;

Read More

And More