Βίκυ Καγιά: Η εντυπωσιακή φωτογράφηση, λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM!

Έτοιμη για την επιστροφή του GNTM στους τηλεοπτικούς δέκτες είναι η Βίκυ Καγιά και περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα της Κυριακής. Το ανανεωμένο ριάλιτι παιχνίδι ομορφιάς που καθήλωσε τους τηλεθεατές κάνει εντυπωσιακό come back με περισσότερες εκπλήξεις, ίντριγκες, αλλά και πολύ μόδα και ομορφιά!

Λίγο πριν την  πολυαναμενόμενη πρεμιέρα (αρχικά θα δούμε κλασικά τις auditions που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι) η Βίκυ Καγιά φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Instyle και μίλησε για όλα. Η fashion expert αναφέρθηκε στη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη ζωή της, αλλά και τη μόδα.

«Η μόδα είναι όλη μου η ζωή. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά. Το απόλυτα Greek fashion icon εξηγεί σε αυτό το τεύχος γιατί η ελληνική μόδα δεν έχει σύνορα, γιατί ο σεβασμός είναι μια αξία με την οποία πρέπει πάντα να πορευόμαστε και πώς η τηλεόραση του σήμερα μπορεί να πρεσβεύει υγιή πρότυπα ζωής.

Η Βίκυ Καγιά, όμως, μιλά και για τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που ζει στο πλευρό του συζύγου της Ηλία Κρασσά, μαζί με τα δυο παιδιά τους: την όμορφη Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο – Ηλία!

Το εξώφυλλο του Instyle με την Βίκυ Καγιά!

Read More

And More