Βίκυ Καγιά: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι χαίρεται που θα είμαστε μαζί στο GNTM»

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε πριν λίγες ημέρες η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, μίλησε για την απόφασή της να επιστρέψει στο GNTM, έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι εκείνη ευθύνεται για τις αλλαγές στο ριάλιτι μόδας ενώ αποκάλυψε και την άγνωστη συνομιλία που είχε με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Με το Star έχω μια υπέροχη σχέση και τους θεωρώ δεύτερή μου οικογένεια. Όταν κάναμε το ραντεβού φέτος και σκεφτήκανε ότι θέλουν να γίνει το GNTM 5 μου πρότειναν να επιστρέψω. Μου περιέγραψαν μια πολύ διαφορετική κατάσταση και ένα τελείως νέο προϊόν που έχει ανάγκη αλλαγής. Εγώ δε χρειαζόμουν αυτό για να επιστρέψω. Επιστρέφω γιατί μου το ζήτησαν και μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και το θεωρώ υποχρέωσή μου. 

Με ιντριγκάρει το γεγονός ότι θα είναι κάτι τελείως καινούργιο άρα θα πρέπει κι εγώ να είμαι κάτι καινούργιο μέσα σε αυτό. Ανοίξαμε την ψαλίδα της ηλικίας γιατί έχει ανοίξει παγκοσμίως. Αν εμείς την κρατάμε κλειστή, είμαστε πίσω επομένως δεν υπάρχει λόγος να γίνει και ολική επαναφορά. Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι για να επιστρέψω πρέπει να φύγουν όλοι. Το κανάλι είπε ότι θα αλλάξει όλο. Αν εγώ σαν Βίκυ ζητούσα για να επιστρέψω να αλλάξουν όλα αυτά και για το κανάλι ήταν τόσο σημαντικά, πιστεύεις θα το δεχόντουσαν;

Η Ισμήνη δε ξέρω γιατί αφήνει αιχμές γιατί έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί της. Είχαμε μιλήσει πριν καιρό και μάλιστα με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει “Βίκυ, πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί” και της λέω, “αγάπη δεν έχω ακόμα ιδέα για το τι και πως, εμένα προς το παρόν μου έχω πει μόνο ότι θα επιστρέψω” είπε η Βίκυ Καγιά.

Read More

And More