Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Απόδραση στην Εύβοια με τα παιδιά τους! [pics]

Τι κι αν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές ο Ηλίας Κρασσάς και η σύζυγός του Βίκυ Καγιά βρίσκουν πάντα λίγο χρόνο για μικρές αποδράσεις μαζί με τα δυο αγγελούδια τους: την Μπιάνκα και τον Κάρολο – Ηλία. Το ζευγάρι μάλιστα, αυτές τις μέρες έκανε μια μίνι απόδραση ως την Εύβοια και χαλάρωσε μακριά από τη φασαρία της Αθήνας.

Έχοντας περάσει πολλά από τα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας στη Βόρεια Εύβοια και την περιοχή Αχλάδι, όπου η οικογένειά της διατηρεί εξοχική κατοικία, η Βίκυ Καγιά γνωρίζει πολύ καλά τις ομορφιές της περιοχής. Έτσι, αυτήν τη φορά θέλησε να ξεναγήσει τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά της, στα πιο ατμοσφαιρικά σημεία και να κάνουν μαζί βόλτα στο ποτάμι, αλλά και βουτιές στα γαλανά νερά.

Όπως καταλαβαίνεις ο γιος της, αλλά και η κόρη της ξετρελάθηκαν, απόλαυσαν την ηρεμία της φύσης και την non stop εξερεύνηση με τον μπαμπά και την μαμά τους. Όσο για το ζευγάρι; Χαλάρωσε λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, με τον Mr Fresh να ετοιμάζεται για την νέα σεζόν και την Βίκυ Καγιά να περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα του νέο κύκλου του Greece’s Next Top Model στο Star.

Δες φωτογραφίες:

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

And More