Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Η πρόταση γάμου στην Disneyland!

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Η πρόταση γάμου στην Disneyland! | tlife.gr

Το τελευταίο ταξίδι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο Παρίσι σίγουρα είναι το καλύτερο της ζωής τους. Το ζευγάρι ταξίδεψε για την γαλλική πρωτεύουσα μαζί με τα παιδιά του επιχειρηματία, Γιώργο και Εριέττα και φυσικά βρέθηκαν στην Disneyland.

Εκεί, ο Ηλίας αποκάλυψε στο όμορφο μοντέλο ότι είχε κάνει όλες τις προετοιμασίες για να κάνουν στη Γαλλία το γάμο τους. Έτσι έγινε η πρόταση και το μόνο που έλειπε ήταν το νυφικό! Μάλιστα, η αδερφή του Ηλία, Βαλεντίνα Κρασσά είχε ετοιμάσει και την ανθοδέσμη που θα κρατούσε η Βίκυ η οποία είχε τα αγαπημένα της λουλούδια που δεν είναι άλλα από τις ροζ παιώνιες.

Η πρόταση γάμου ήταν κάτι που εξέπληξε ευχάριστα την Βίκυ. “Ήταν μια προσωπική και χαρούμενη στιγμή και για τους δυο μας”, δήλωσε η ίδια στην Real Life λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους από το Παρίσι και όντως πια παντρεμένη.

Φυσικά, δεν άργησαν να ξεκινήσουν και οι φήμες για εγκυμοσύνη και ότι αυτός είναι ο λόγος που παντρεύτηκαν γρήγορα και μυστικά. “Αυτή τη στιγμή δεν είναι έγκυος”, ξεκαθάρισε η Βίκυ στην εφημερίδα.

READ more